Unit 12 tiếng anh lớp 7 let's eat! a1

     

Presentation on theme: "Basic English 7: Period 72: Unit 12: Let’s eat Lesson 1: What shall we eat? A1. Lesson 1: What shall we eat? A1. Author: Nguyen Van Vien"— Presentation transcript:




Bạn đang xem: Unit 12 tiếng anh lớp 7 let's eat! a1

*

2 papayas pineapples durians pork cucumbers spinach peas chicken oranges carrots beef

*

3 Meat stall Vegetable stall Fruit stall Order the kinds of food khổng lồ the suitable column.

*

4 papayas pineapples durians pork cucumbers spinach peas chicken oranges carrots beef 20sds

*

5 Meat stall Vegetable stallFruit stall Chicken Beef Pork PeasCarrots Spinach CucumbersPapayas Pineapples Oranges Durians Let’s check!

*

6

*

7 Hoaher auntWhat did and buy ? Meat stallVegetable stallFruit stall chickenbeefporkpeascarrotsspinachcucumberspapayaspineapplesorangesdurians Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

8 What meat would you like for dinner, Hoa? There is chicken, beef và pork. I don’t like pork. Neither vày I. So you can have beef or chicken. Let’s have some beef. OK. Yesterday, Hoa & her aunt went lớn the market. First, they went lớn the meat stall. There was a good selection of meat on the stall: chicken, pork và beef. Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

9 What meat would you lượt thích for dinner, Hoa? There is chicken, beef & pork. I don’t lượt thích pork. Neither bởi vì I. So you can have beef or chicken. Let’s have some beef. OK. Yesterday, Hoa và her aunt went to lớn the market. First, they went to the meat stall. There was a good selection of meat on the stall: chicken, pork and beef. Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

10 Next, they went lớn a vegetable stall. There was a wide selection of vegetables on display. We need some vegetables for dinner too, aunt. What would you like? I’d like some peas và I’d like some carrots, too. But Hoa, I hate carrots. And I don’t lượt thích peas, either. What about spinach and cucumbers? I lượt thích them. So bởi vì I. They’re my favorite vegetables. OK. Let’s get some of those. Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Aunt:

*

11 Finally, Hoa và her aunt stopped at a fruit stall. We need some fruits, aunt. What shall we buy? Let’s buy a papaya và a pineapple. They aren’t ripe. Neither are the bananas. Let’s buy some oranges then. OK. Can you smell the durians? I don’t lượt thích them. Neither vày I. I hate durians. Hoa: Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

12 a. Vocabulary : Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

13 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen & read. Then practice with a partner.

*

14 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen & read. Then practice with a partner. Durian (n) quả sầu riêng biệt

*

15 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) trái sầu riêng rẽ cucumber (n) quả dưa loài chuột Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen & read. Then practice with a partner.

*

16 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) trái sầu riêng biệt cucumber (n) quả dưa chuột papaya (n) quả đu đầy đủ Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

17 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) quả sầu riêng rẽ cucumber (n) quả dưa chuột papaya (n) trái đu đầy đủ smell (v)Ngửi Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

18 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) trái sầu riêng biệt cucumber (n) trái dưa chuột papaya (n) quả đu đủ smell (v)Ngửi ripe (a)Chín Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

19 a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) trái sầu riêng cucumber (n) trái dưa loài chuột papaya (n) quả đu đủ smell (v)Ngửi ripe (a) Chín pork (n) làm thịt lợn Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

đôi mươi a. Vocabulary : spinach (n)Rau mâm xôi durian (n) trái sầu riêng biệt cucumber (n) quả dưa chuột papaya (n) quả đu đủ smell (v)Ngửi ripe (a)Chín pork (n)Thịt lợn pineapple (n)Quả dứa Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

21 a. Vocabulary : spinach (n): rau mâm xôi durian (n): quả sầu riêng biệt cucumber (n): trái dưa con chuột papaya (n): quả đu đủ smell (v): Ngửi ripe (a): Chín pork (n): giết mổ lợn pineapple (n): quả dứa Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner.

*

22 1. PPAAAY Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere khổng lồ continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

23 2. UCUCMERB Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

24 3. ORPK Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere khổng lồ continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

25 4. NEAPPPIEL Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

26 5. RIANDU Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere to lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

27 6. ELLSM Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere khổng lồ continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

28 7. NACHSPI Correct - Click anywhere to continue Incorrect - Click anywhere khổng lồ continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

29 8. IPER Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Try again

*

30 What meat would you lượt thích for dinner, Hoa? There is chicken, beef và pork. I don’t like pork. Neither vày I. So you can have beef or chicken. Let’s have some beef. OK. Yesterday, Hoa and her aunt went to the market. First, they went to the meat stall. There was a good selection of meat on the stall: chicken, pork và beef. Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

31 What meat would you lượt thích for dinner, Hoa? There is chicken, beef và pork. I don’t like pork. Neither vày I. So you can have beef or chicken. Let’s have some beef. OK. Yesterday, Hoa & her aunt went lớn the market. First, they went khổng lồ the meat stall. There was a good selection of meat on the stall: chicken, pork và beef. Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

32 Next, they went to lớn a vegetable stall. There was a wide selection of vegetables on display. We need some vegetables for dinner too, aunt. What would you like? I’d like some peas and I’d lượt thích some carrots, too. But Hoa, I hate carrots. & I don’t like peas, either. What about spinach and cucumbers? I lượt thích them. So do I. They’re my favorite vegetables. OK. Let’s get some of those. Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Aunt:

*

33 Finally, Hoa và her aunt stopped at a fruit stall. We need some fruits, aunt. What shall we buy? Let’s buy a papaya and a pineapple. They aren’t ripe. Neither are the bananas. Let’s buy some oranges then. OK. Can you smell the durians? I don’t like them. Neither vày I. I hate durians. Hoa: Aunt: Hoa: Aunt: Hoa: Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1

*

34 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Hoa her aunt What did and buy ? Meat stallVegetable stallFruit stall chickenbeefporkpeascarrotsspinachcucumberspapayaspineapplesorangesdurians √√√√ They bought beef, spinach, cucumbers and oranges.

*

35 Choose the best answer lớn complete the sentences. Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing SubmitClear A/ bởi vì I. Aunt: Hoa: I don"t like pork.

Xem thêm:


Xem thêm: Gia Đình Là Số 1 Phần 2 Tập 86 Vietsub, High Kick 2, Gia Đình Vui Vẻ (2001)


Try again

*

36 Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing SubmitClear Hoa: I"d lượt thích some peas & I"d like some and I don"t lượt thích Aunt: But Hoa I hate carrots. B/.carrots,.peas, Choose the best answer to lớn complete the sentences. Try again

*

37 vì I. They are myAunt: Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing SubmitClear favorite vegetables. Hoa: What about spinach & cucumbers? I like them. C/ Choose the best answer to lớn complete the sentences. Try again

*

38 Correct - Click anywhere khổng lồ continue Incorrect - Click anywhere to lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing SubmitClear bananas. Can you smell the Hoa: Let"s buy a papaya and a pineapple. D/ durians? I don"t lượt thích them. Vì chưng I. I hate durians. Are the Aunt: They are"t ripe. Hoa: Choose the best answer to lớn complete the sentences. Try again

*

39 Complete the dialogue using : too, either, neither or so. Hoa: I don’t lượt thích pork. Aunt :..................do I. Hoa: I’d like some peas and I’d lượt thích some carrots,........... Aunt : But Hoa I hate carrots. & I don’t lượt thích peas,................ Hoa: What about spinach & cucumbers? I like them. Aunt :.................do I.They are my favorite vegetables. Hoa: Let’s buy a papaya và a pineapple. Aunt : They aren’t ripe.........................are the bananas.Can you smell the durians? I don’t like them. Hoa:........................do I. I hate durians. Neither too either So Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. A/ Vocabulary b/ Grammar

*

40 a/ Vocabulary b/ Grammar địa chỉ : -Either với Too nằm tại cuối câu sau vết phảy. -Neither cùng so nằm ở đầu câu,hoặc đầu mệnh đề. Ý nghĩa : - Neither cùng Either mang chân thành và ý nghĩa phủ định(cũng không) - Too với so mang chân thành và ý nghĩa khẳng định.(cũng) lưu ý : khi sử dụng so và neither ta phải đảo trợ rượu cồn từ hoặc cồn từ tobe ở thể xác minh lên trước chủ ngữ. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – A.What shall we eat? –A1 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen & read. Complete the dialogue using : too, either, neither or so. Hoa: I don’t like pork. Aunt :..................do I. Hoa: I’d like some peas & I’d like some carrots,........... Aunt : But Hoa I hate carrots. And I don’t lượt thích peas,................ Hoa: What about spinach & cucumbers? I like them. Aunt :.................do I.They are my favorite vegetables. Hoa: Let’s buy a papaya & a pineapple. Aunt : They aren’t ripe.........................are the bananas.Can you smell the durians? I don’t like them. Hoa:........................do I. I hate durians. Neither too either So

*

41 a. Vocabularyb. Grammar địa điểm : -Either và Too nằm tại cuối câu sau vết phảy. -Neither và so nằm tại đầu câu,hoặc đầu mệnh đề. Ý nghĩa : -Neither với Either mang ý nghĩa sâu sắc phủ định.(cũng không) - Too và so mang ý nghĩa khẳng định.(cũng) chú ý : khi sử dụng so cùng neither ta phải hòn đảo trợ đụng từ hoặc cồn từ tobe sinh hoạt thể xác minh lên trước chủ ngữ. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – A.What shall we eat? –A1 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – A.What shall we eat? –A1 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 spinach (n) durian (n) cucumber (n) papaya (n) smell (v) ripe (a) pork (n) pineapple (n) cũng thế cách tốt nhất “too” sau cách nhì “so” tiên phong câu đảo từ Cũng không cần sử dụng “not…either” Hoặc “neither” đứng trước hòn đảo từ như “so”. 1. Listen & read. *) Remember

*

42 a/ Vocabulary b/ Grammar địa điểm : -Either cùng Too nằm tại vị trí cuối câu sau vết phảy. -Neither cùng so nằm tại vị trí đầu câu. Ý nghĩa : - Neither và Either mang ý nghĩa phủ định(cũng không) - Too và so mang ý nghĩa khẳng định(cũng) xem xét : khi dùng so và neither ta phải hòn đảo trợ hễ từ hoặc động từ tobe sinh sống thể xác minh lên trước công ty ngữ. A: I don’t lượt thích durians. B: I don’t like durians, either. (Neither do I) A: I lượt thích pork. B: I like pork, too. (So vì chưng I) Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Example 1 Example 2 1. Listen và read.

*

43 a. Vocabularyb. Grammar địa chỉ : -Either và Too nằm ở cuối câu sau vệt phảy. -Neither cùng so nằm tại vị trí đầu câu,hoặc đầu mệnh đề. Ý nghĩa : -Neither cùng Either mang chân thành và ý nghĩa phủ định.(cũng không) - Too với so mang chân thành và ý nghĩa khẳng định.(cũng) chú ý : khi sử dụng so và neither ta phải đảo trợ đụng từ hoặc rượu cồn từ tobe ngơi nghỉ thể xác định lên trước công ty ngữ. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – A.What shall we eat? –A1 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – A.What shall we eat? –A1 Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 spinach (n) durian (n) cucumber (n) papaya (n) smell (v) ripe (a) pork (n) pineapple (n) cũng như vậy cách tốt nhất “too” sau giải pháp nhì “so” mở màn câu hòn đảo từ Cũng không cần sử dụng “not…either” Hoặc “neither” đứng trước đảo từ như “so”. Ex 2: Choose the best answer. Ex 1: Complete the text below by filling in the blanks. C. Practice Task 1: Practice the dialogue Task 2: vì exercises Task 3: Making the similar dialogue 1. Listen & read. *) Remember

*

44 c. Practice Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 1. Listen and read. Then practice with a partner. Task 1: Practice the dialogue Tips: Practice with your friends by playing roles. Listen khổng lồ the dialogue more times. Pay attention khổng lồ intonations of characters.

*

45 Ex 1: Complete the text below by filling in the blanks. Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Yesterday, Hoa & her aunt went to the chicken, pork and beef. But they only bought. First, they went khổng lồ the stall. There was a lot of meat:. Next, they went lớn a stall. There were a lot of vegetables, they boughton & cucumber. Finally they at a fruit stall, both of them decided.to buy Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 c. Practice Task 2: do exercises Try again

*

46 Ex 2: Choose the best answer. Does my1. I lượt thích beef, và Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 sister. C. Practice Try again

*

47 Ex 2: Choose the best answer. 2. Hoa doesn"t pork, và Correct - Click anywhere khổng lồ continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 does her aunt. C. Practice Try again

*

48 the Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear 3. The durians aren"t ripe, & neither pineapples. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 Ex 2: Choose the best answer. C. Practice Try again

*

49 her aunt Correct - Click anywhere khổng lồ continue Incorrect - Click anywhere lớn continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear Ex 2: Choose the best answer. 4. Hoa bought cucumbers, và so Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 c. Practice Try again

*

50 Ex 2: Choose the best answer..does Correct - Click anywhere to lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear 5. Hoa likes spinach, and her aunt Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 c. Practice Try again

*

51 Ex 2: Choose the best answer.,too. Correct - Click anywhere lớn continue Incorrect - Click anywhere to continue You answered this correctly! Your answer: The correct answer is: You did not answer this question completely You must answer the question before continuing Submit Clear 6. They had fish for lunch, and we Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 c. Practice Try again

*

52 Quiz Your Scorescore Max Scoremax-score Number of Quiz Attempts total-attempts Question Feedback/Review Information Will Appear Here đánh giá QuizContinue

*

53 Example: A: What meat would you like? B: I’d lượt thích chicken và I’d lượt thích fish, too. A: So do I. Bởi you like pork? B: No, I don’t like pork. A: Neither bởi I. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 c. Practice Task 3: Making the dialogue Talk about what both of you like or don’t like. Use “So, too, either and neither”.

*

54 Food Meat Fruits Vegetables Chicken Pork carrot beef pea cucumber papaya spinach banana orange pineapple durian Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 a. Vocabulary b. Grammar -Vị trí cùng Ý nghĩa của: Too, so, either với neither. C. Practice 2. Summary

*

55 a. Vocabulary b. Grammar vị trí : -Either với Too nằm tại vị trí cuối câu sau lốt phảy. -Neither với so nằm ở đầu câu,hoặc đầu mệnh đề. Ý nghĩa : -Neither với Either mang ý nghĩa sâu sắc phủ định.(cũng không) - Too với so mang ý nghĩa khẳng định.(cũng) chú ý : khi dùng so và neither ta phải đảo trợ đụng từ hoặc hễ từ tobe ở thể khẳng định lên trước nhà ngữ. Unit 12 : Let’s eat Lesson 1 – What shall we eat? –A1 spinach (n) durian (n) cucumber (n) papaya (n) smell (v) ripe (a) pork (n) pineapple (n) cũng thế cách độc nhất vô nhị “too” sau giải pháp nhì “so” mở đầu câu đảo từ Cũng không dùng “not…either” Hoặc “neither” đứng trước đảo từ như “so”. C. Practice 3. Homework -Learn by heart new words. -Practice the dialogue more. 2. Summary 1. Listen và read. *) Remember

*

56 - Books: English 7 How khổng lồ teach English books for teacher. - Websites: violet.com baigiangdienbien.edu.vn

*